Naša legla

LEGLO - S

Shadow Sophie Sunny

Rojene: 10.03.2024

Oče: Kenny Angel Navajo

Mati: Orkana - Orki

Bila je nedelja in psiščka Orki nam je podarila 3 prečudovite punčke, vse tri so različne barve in vsaka ima svoj značaj. 


Psičke so še v naši ljubeči oskrbi. Novi lastniki se njihovih novih štirinožnih kepic že veselijo.

SHADOW

SOPHIE

SUNNY

LEGLO - R

Ron & Ruby

Rojeni: 22.12.2022

Oče: C.I.B. Velen Angel Navajo - Leni

Mati: Bloom Preciosa Jane Angel Navajo

V prvem leglu naše psičke Bloom sta se skotila psiček Ron (rjav) in psička Ruby (črna). Imata se zelo rada in se vedno skupaj crkljata.

Pedigree mladičkov si lahko ogledate na tej povezavi.


RON  

Kužek Ron se je skotil  prvi  je nežen kužek, ki zeloprizanese svoji sestrici Ruby.. 

RUBY  

Ruby, je zelo občutljiva, poslušna, nežna majhna kepica, ki se rada igra s pasjimi igračami

LEGLO - P

PRINZ & PINA

Rojeni: 21.04.2022

Oče: C.I.B. Velen Angel Navajo - Leni

Mati: Orkana - Orki

V tretjem leglu sta se skotila psiček Prinz in psička Pina. Imata se zelo rada in se vedno skupaj crkljata.

Prinz in Pina sta našlja ljubeče lastnike in napolnila njihove domove z ljubeznijo in predanostjo ki jo brezpogojno delijo v vsakem trenutku.

PRINZ  

Kužek Prinz se je skotil kot prvi iz legla. Je črne barve z rjavimi potezami po telesu

PINA  

Pina je rjavkaste barve, pod vratom ima belo liso. Na zadnjih tačkah ima rjavkaste copatke. Skotila se je kot druga v leglu.

LEGLO - O

OLAF, OLIVIJA & OLAJA


Rojeni: 14.03.2021

Oče: C.I.B. Velen Angel Navajo - Leni

Mati: Orkana - Orki

V drugem leglu so se skotile dve psički Olivia in Olaja ter psiček Olaf.

Vsi psički so našli ljubeče domove pri skrbnih lastnikih, katere napolnjujejo z radostjo in veseljem.

Zahvaljujemo se novim lastnikom za skrb ki jo nudijo našim kepicam.

OLIVIA-MONE  

Olivia je trenutno črne barve, pod vratom ima belo liso. Na sprednjih tačkah ima rjavkaste copatke. Skotila se je kot prva v leglu.

Olivija-Mone v novem domu

Olivia – Mone je čudovita prisrčna psička. Je zelo prilagodljiva. Pse imamo že 30 let, različne pasme, pa še nismo imeli tako krasne psičke. V družini nas je 5, vsak je prevzel svoj del odgovornosti za Monet. Vedno je z nami

Vzreditelji družina Sever so nam jo predali zelo negovano, znala je že sama spati v svoji kletki, je bila navajena.  Monet je prišla k nam umirjena, nič ni jokala. Družina Sever ima zelo lep, odgovoren odnos do psov, naredijo vse kar je možno in še več. Vidi se, da imajo res radi svoji psički in mladiče.

Monet je za našo družino čista sreča in veselje.

Liljana, Aja, Boris, Liam  in Cian, Ptuj

OLAJA-REMI  

Olaja se je v leglu skotila kot druga. Njena barva je trenutno črna z rjavkasim oddtenkom in rjavimi lisami pod gobčkom, na tačkah in po trebuščku. Pod vratom ima belo liso, na zadnjih tačkah pa bele copatke.

Olaja-Remi v novem domu

Remi je prišla v naš dom, stara dva meseca. Bila je majhna, bojazljiva, puhasta kepica, precej svojeglava in nekoliko bojevita, saj je bila v leglu, ob dveh mladičkih alfa samička. Čeprav je na začetku pogrešala mamico in sorojenčke ni veliko jokala. Navajena je bila samostojno jesti in se voziti v avtomobilu. Hitro se je navadila tudi na čistočo in nam v domu ni povzročila nobene škode. 

Vsak dan nam prinaša neizmerno veselje in veseli smo, da smo jo kupili pri tako skrbnih vzrediteljih. 

Simona, Ljubljana

OLAF-OLI  

Kužek Olaf se je skotil kot zadnji iz legla. Je rjave barve z temno rjavo glavico in vzdolžno temno prečo po hrbtu.  Tudi on ima na zadnjih tačkah bele copatke.

Olaf-Oli v novem domu

Oli je prišel v naš dom in prinesel veliko veselja. Sprva je bil mišljen kužek za hčerko Piko, kateri sledi kot senca, vendar je prevzel vse nas in nikakor ni več samo njen.

Ob prihodu v njegov novi dom ni nič jokal, saj so ga lastniki pripravljali na samostojnost, malenkost smo se morali potruditi še pri navajanju na WC, glede na to je bil pri vzrediteljih navajen na opravljanje potrebe na travi na njihovem velikem vrtu.

Je izvrsten plavalec in uživa v morju.

Miha in Pika, Novo mesto

LEGLO - N

NORTH  

Rojen: 13.08.2020

Oče: C.I.B. Velen Angel Navajo - Leni

Mati: Orkana - Orki

Prvo leglo, ki smo ga imeli, je bilo za nas res nekaj posebnega. Vse smo podoživljali zelo čustveno. Najprej parjenje psičke Orki in samčka Lenija, ki je potekalo pri nas doma. Takoj po treh dneh smo videli, spremembe na psički Orki. Potem je čez približno en mesec sledil ultrazvok, ki je pokazal enega mladička. Videli smo tudi premikanje njenega trebuščka. Postala je tudi manj ješča, kar ni bila težava, ker je imela samo enega mladička. Napočil je čas kotitve in prišel je na svet North, ki ni na zunanjost prav nič podoben mami, ne očetu. Je črno bele barve. Skotil se je v moje roke in občutek je bil prav čaroben in nepozaben.


North v novem domu

Ojla. Danes se je pa nas fant čisto sprostil. Užival na našem vrtu in raziskoval naš dnevni prostor. Mislim, da bo pravi vrtnar. Odkril je hladilnik in omarico z njegovo hrano in priboljški. Pokazal, da ima glas in svojo voljo. Dobil pa je tudi svoj copat. 

Drugače pa frajer točno ve, ko mu rečeš “gremo lulat”. Res se čisto vsakič polula in točno ve, da takoj dobi priboljšek. Ne morem verjet, da lahko pes tako hitro sprejme novo okolje. Res čisto nič ne joka oz. kaže, da kaj pogreša. 

Imeli smo prvi izlet z avtomobilom. Vožnja je bila povsem brez težav, spal je skoraj celotno pot.

Hvala za vse, res se dobro pozna, da ste se maksimalno trudili, za dober začetek v novem domu.

Špela, Škofja Loka